EMİRDAĞLI AVUKAT YAŞAR KARAMAHMUTOĞLU ÖDÜLLENDİRİLDİ: YILIN AVUKATI SEÇİLDİ

Emirdağlı Avukat Yaşar Karamahmutoğlu, Ankara’da düzenlenen bir etkinlikle "Yılın Avukatı" ödülünü aldı ve hemşehrileriyle buluştu.

Emirdağlı Avukat Yaşar Karamahmutoğlu Ödüllendirildi: Yılın Avukatı Seçildi

Ankara ilinde Karamahmutoğlu Avukatlık Ofisi kurucu avukatı Yaşar Karamahmutoğlu, medeni hukuk, özelde miras hukuku alanında kadınların mirasta muvazaa nedeniyle geçmişteki kayıplarını aydınlatma ve muvazaalı miras haklarının geri kazanımı konusunda yaptığı çalışmalar ve davalar nedeniyle 2024 yılında Ankara Ticaret Odası ve Protokol Medya ortaklığında gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda "Yılın Avukatı" ödülüne layık görüldü.

Emirdağlı Avukat Yaşar Karamahmutoğlu, Türkiye Belçika Gönül Elçileri, Avrupa Türkleri Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Platformu ve Emirdağ Birlik Beraberlik Platformu paydaşlığında, Ankara İlemsan Konferans Salonu’nda düzenlenen Emirdağ-Belçika Emek Yolculuğunun 60. Yılı Resim Sergisi ve Şiir etkinliğine katılan Emirdağlı şair ve yazarlarla yemekte buluştu.

Avrupa Türkleri Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Platformu Başkanı Sebahattin Tetik, Emirdağlı Şair Yazar Ahmet Urfalı ve Gazeteci Yazar Salih Güven’in de hazır bulunduğu yemeğe katılan misafirlerini kapıda karşılayan Karamahmutoğlu, "Yüreğinde memleket hasreti taşıyan Emirdağlı hemşehrilerimizi Ankara’da ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Sizler, memleketim Emirdağ’ın adını dünyaya duyuran, gönül insanlarısınız. Kaleminizden dökülen dizeler sadece Emirdağ’da yaşayan vatandaşlarımızın değil, gurbetteki hemşehrilerimizin de sesi olmuştur. Ankara’da yaşasam da gönlüm her zaman Emirdağ’da. Emirdağ insanıyla beraber olmak, işlerin yoğunluğu içinde fırsat buldukça ilçemize giderek hemşehrilerimle bir araya gelmek bana büyük keyif veriyor. Ne zaman Ankara’da bir işiniz olursa beni arayabilirsiniz, her daim yanınızdayım. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Avrupa Türkleri Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Platformu Başkanı Sebahattin Tetik ise "Ankara’da bir işimiz olduğunda kapısını çaldığımız hemşehrilerimiz Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu ve Avukat Yaşar Karamahmutoğlu’dur. Karamahmutoğlu, hiçbir zaman bizi geri çevirmemiş, her zaman maddi manevi destek vermiştir. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Emirdağlı Şair Yazar Ahmet Urfalı da "Bizi işinden gücünden zaman ayırarak bu güzel tesiste ağırlayan değerli hemşehrim Avukat Yaşar Karamahmutoğlu’na kalbi şükranlarımı sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Yemek, katılımcıların Karamahmutoğlu’na teşekkürleri ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ESKİŞEHİR (UHA) - SALİH GÜVEN

BELEDİYELER

EKONOMİ