ADIYAMAN’I BİRLİKTE TEMİZLİYORUZ: BAŞKAN TUTDERE, HALKLA SOKAK TEMİZLİĞİNE KATILIYOR

Adıyaman Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde geniş katılımlı bir temizlik seferberliği başlatıyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, halkla birlikte sokaklarda temizlik yapacak.

Adıyaman’ı Birlikte Temizliyoruz: Başkan Tutdere, Halkla Sokak Temizliğine Katılıyor

Adıyaman Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü ve Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında geniş katılımlı bir temizlik kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlarla birlikte yarın (20 Eylül Cuma) saat 10.00’da süpürgeyi alıp sokaklara inecek.

Büyük Temizlik Seferberliği kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte Başkan Tutdere, halkla birlikte şehrin sokaklarını temizleyecek. Başkan Tutdere, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, “Yarın hep birlikte Adıyaman’ı daha temiz bir hale getirmek için sahaya iniyoruz. Temiz ve güzel bir şehir için el ele verip çalışacağız. Tüm hemşehrilerimi bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyorum,” dedi.

Detaylar Belli Oldu!
Temizlik seferberliği, 20 Eylül Cuma günü saat 10.00’da Yeşilyurt Mahallesi Tofaş Yolu’ndan başlayacak. Etkinlik, Hısn-ı Mansur ve Malatya Caddesi boyunca devam ederek Kerge Kavşağı’nda sona erecek.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ