GELİBOLU’DA SU BASKININDAN ZARAR GÖREN ESNAFA BELEDİYE DESTEĞİ

Gelibolu’da şiddetli yağmur sonrası su baskınından etkilenen esnafı Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ziyaret etti.

Gelibolu’da Su Baskınından Zarar Gören Esnafa Belediye Desteği

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Cumartesi günü etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle yaşanan su baskınlarının ardından, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, zarar gören esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta sonu aniden başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren şiddetli yağmur ile birlikte rüzgar, ilçedeki bazı işyerlerinde su baskınlarına neden oldu. Bazı işyerlerinin çatıları uçtu, maddi hasar meydana geldi. Yaşanan bu olumsuzluklar sırasında vatandaşın yardımına koşan Gelibolu Belediyesi, şimdi de Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak’ın öncülüğünde esnafı ziyaret ederek destek mesajı verdi. Soyuak, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletirken, belediye olarak her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Soyuak, şu ifadeleri kullandı:
"Geçmiş olsun Gelibolu'm. Yaşanan su baskınlarında zarar gören esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Yaralarımızı birlikte saracak, bu görüntülerin bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirleri ortak akılla alacağız."

Ziyaret sırasında su baskınlarının neden olduğu maddi zararlar ve esnafın yaşadığı mağduriyetler gündeme geldi. Başkan Soyuak, bu olumsuz olayın ardından gerekli önlemlerin alınacağını ve benzer durumların yaşanmaması için çalışacaklarını belirtti.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ