ADIYAMAN BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINDA MANSUR YAVAŞ’TAN TELEFON SÜRPRİZİ

Başkan Tutdere, Adıyaman’a Mansur Yavaş’ın 5 Ekim’de geleceğini ve önemli projeler hakkında bilgi vereceğini açıkladı.

Adıyaman Belediyesi Meclis Toplantısında Mansur Yavaş’tan Telefon Sürprizi

Adıyaman Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere başkanlığında gerçekleştirildi. 31 gündem maddesinin oylandığı toplantıda, komisyonlara havale edilen maddeler de görüşüldü. Başkan Tutdere, meclis üyelerine Adıyaman Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla temizlik işleri müdürlüğüne kazandırılan yeni araçlar, Eylül ayı boyunca düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikler ile İstanbul ve Ankara temasları hakkında bilgi verdi.

TOPLANTI ESNASINDA MANSUR YAVAŞ ARADI

Başkan Tutdere, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 5 Ekim’de Adıyaman’a gelerek şehrin en büyük parkı olacak olan ‘Atatürk Parkı’ ve diğer projelerle ilgili işbirliklerine dair müjdeler vereceğini açıkladı. Mansur Yavaş, Tutdere’yi toplantı sırasında telefonla arayarak bu ziyareti doğruladı. Tutdere, Mansur Yavaş’ın Tarihi Kentler Birliği üyeleriyle birlikte Adıyaman’ı ziyaret ederek bazı temaslarda bulunacağını belirtti.

TÜSİAD ADIYAMAN’DA TOPLANTI YAPACAK

Tutdere, Eylül ayında TÜSİAD ve iş insanlarıyla yapılan görüşmelere de değinerek, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ile temaslarda bulunduklarını ifade etti. Ayrıca, TÜSİAD’ın genel kurul toplantılarından birinin Adıyaman’da gerçekleştirileceğini duyurdu.

‘İMECE ADIYAMAN’ TOPLANTILARI

Başkan Tutdere, şehir dışında yaşayan Adıyamanlılarla ‘İmece Adıyaman’ adı altında toplantılar serisi başlattıklarını açıkladı. İlk toplantının İstanbul’da yaşayan Adıyamanlı iş insanları ve Adıyaman dostlarıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Bu toplantıların farklı şehirlerde de devam edeceğini söyleyen Tutdere, Adıyaman’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla iş birliği yapmayı hedeflediklerini vurguladı. "Her buluşmamızda Adıyaman’a nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz sorusunu gündeme taşıyacağız." dedi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ