BEYPAZARI’NIN TANITIMI İÇİN ANTALYA TURİZM FUARI’NDA İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ

Beypazarı Kültür ve Turizm Geliştirme Derneği, Antalya Turizm Fuarı’nda TURSAB yetkilileriyle iş birliği görüşmeleri yaptı.

Beypazarı’nın Tanıtımı İçin Antalya Turizm Fuarı’nda İş Birliği Görüşmeleri

Beypazarı Kültür ve Turizm Geliştirme Derneği, Antalya Turizm Fuarı'na katılarak Beypazarı ilçesine daha fazla turist çekebilmek amacıyla Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Beypazarı Kültür ve Turizm Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Erdoğan, fuara katılımın son derece isabetli ve verimli geçtiğini belirtti. Dernek Başkanı Erdoğan, fuara Belediye Kültür Müdürü Zafer Poyraz, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Mesut Berispek ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle katılım sağladıklarını ifade etti.

Erdoğan, “Fuarda çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Birçok ilin kültür ve turizm müdürleriyle bir araya geldik. Seyahat acenteleri ile turizmcilerin buluştuğu Türkiye'nin en büyük fuarlarından birinde, Beypazarı turizmi adına çalışmalar yaptık. Seyahat acentelerinden, turlarına Beypazarı’nı eklemelerini talep ettik. Görüşmelerimiz olumlu geçti. Ayrıca, turizm acentelerinin temsilcilerini ilçemize davet ederek iş birliğini sürdürmeyi hedefledik,” dedi.

Sonbahar mevsiminde yoğun turist çeken Beypazarı’nda turizmin daha da gelişmesi ve daha fazla turistin ilçeye gelmesi için çabalarının süreceğini vurgulayan Erdoğan, yıl boyunca yüzbinlerce turisti Beypazarı'nda ağırlamayı amaçladıklarını ifade etti. Bu bağlamda, Beypazarı turizminin eski güzel günlerine dönmesi için desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’a dernek olarak teşekkür ettiklerini belirtti.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ